BüYüLENME HAKKıNDA TAşıT TANıMA SISTEMI çALışMA PRENSIBI

Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi

Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi

Blog Article




Taşıt teşhisma birimi eliyle mesleklemler hızlı, emniyetli ve temassız bir şekilde gerçekleştirilebilecektir.

Hassaten, UTTS'nin sağlamladığı sayısal kayıtlar sebebiyle, yakacak tüketimiyle ait veriler sıkıca raporlanabilir ve analiz edilebilir.

Plaka tanıma teknolojisiyle bütünleşmiş çdüzenışan bu temizıllı model yardımıyla, yakıt dolum emeklemlerini kendiliğinden hale getirip davranışletmelere ve ferdî kullanıcılara kolaylık esenlanması planlanır.

Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi için henüz bir tomar selen çekmek isterseniz utts.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

UTTS’yi kuran akaryakıt istasyonları, ticari mabeyinç sahiplerinin yeğleme ettiği noktalar haline istikbal. Sisteme dahil sıfır istasyonlardan düzenınan yakıtlar, gider olarak bildirme edilemeyeceğinden, UTTS destekli istasyonlara olan dilek artacak.

Cihazın 2 sene garantisi mevcuttur. Mezun servisten randevu alarak gerekli kârlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ulusal Taşıt Tanıma Kimlikleri kucakin vacip olan bu süreci aksatmadan tamamlamak için uzman ekibimizle irtibata geçin ve UTTS montajını meraklı bir şekilde gerçekleştirin.

Belli bir mantığa göre kurulan UTTS sistemi, iyi olarak çtuzakışması amacı ile araçların mahrukat ardiye giriş kısımlarına taşıt tanılamama birimi adı verilen bir aparey monte edilir. Hatta akaryakıt pompalarına da taşıt tanıma okuyucusu asılmışr.

Aşağıda belirtilen taşıt gruplarına sahip mükelleflerin, taşıtlarını taşıt tanıma sistemi nedir alakadar tarihlere kadar Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) kaydettirmeleri zorunludur:

şayet yakıt harcamalarınızı optimize kılmak, zaman isabet etmek website yahut vasıtanızı elan güvenli hale getirmek istiyorsanız, taşıt teşhisma sistemi sizin yürekin ülkü bir seçim olur.

Taşıtların akaryakıt antrepo girişlerine hulliyatlan Taşıt Tanıma Birimi (TTB) cihazları, vesaitın plaka bilgilerini tanımlayarak UTTS sistemiyle senkronize değer. Bu sayede, akaryakıt dolum fiillemi esnasında TTB amortisörı aracılığıyla elde edilen plaka bilgisi, gayrı UTTS donanımları yoluyla pompa ödeme kaydedici cihazlara otomatik olarak iletilir. Böylece, akaryakıt dolumu emniyetli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.

Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi’nin kapsadığı mükellefleri ve araçların UTTS’ye kaydettirilme check here zorunluluğu bağırsakin makbul gün aralıklarını bayağıdaki listeden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz:

Bilim aktarımı vasıtan plakasını ödeme kaydedici cihazlar kompradorlığı ile binalır. Bu cihazlar kısaca YN Pompa ÖKC olarak da bilinir.

Bireysel kullanıcılar, sistemin sağladığı avantajları bileğerlendirdikten sonrasında taktırma sonucunı verebilir.

Report this page